Shërbime profesionale të ofruara nga ekspertët

Ku ndodhemi

DELTA PHARMA mbulon territorin e Shqipërisë, Kosovës, Bosnje-Hercegovinës dhe Maqedonisë së Veriut, ndërsa në shtetet e tjera të Ballkanit mbështetet nga partnerë lokalë.

Teknologjia e fundit
në ruajtje

Delta Pharma është një nga kompanitë farmaceutike më inovative, e një teknologjie të lartë dhe e orientuara drejt klientit, në tregun shqiptar.

Gama e gjerë
e sherbimeve

Ne jemi duke punuar çdo ditë me përpjekje të madha për të ofruar një gamë të gjerë dhe të pasur shërbimesh në përputhje me rregulloret e Bashkimit Europian!

Misioni

Ne aspirojmë të jemi lideri kryesor rajonal në inovacion, duke kontribuar në një jetë më të shëndetshme për komunitetin tonë, përmes cilësisë më të mirë në sektorin farmaceutik dhe përmes përkushtimit të një stafi me përvojë.

Kush jemi ne

Delta Pharma është një konkurrent unik rajonal në Ballkanin e Jugut, që operon si një distributor rajonal dhe një organizatë e kontraktuar shitjesh që ofron një gamë të plotë të shërbimeve për prodhuesit. Me seli në Tiranë, ne mbulojmë Shqipërinë, Bosnjën, Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut. Popullsia kumulative e këtij grupi është mbi 10 milion njerëz, gjë që e bën atë tregun e 3-të më të madh në Evropën Qendrore Lindore, i dyti pas Polonisë dhe Rumanisë. Delta Pharma është kompania farmaceutike më inovative, e një teknologjie të lartë dhe e orientuar drejt klientit në këtë rajon, e përqendruar në shitjen e barnave inovative, xhenerike dhe biologjike, si dhe produkteve OTC, Shtojcave Ushqimore dhe Pajisjeve Mjekësore...

Read More

“Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success.”

PARTNERS

Kompani farmaceutike

DELTA PHARMA ofron barna dhe produkte të shëndetit konsumator në Shqipëri, Kosovë, Bosnje-Hercegovinë dhe Maqedoninë e Veriut falë bashkëpunimit me më shumë se 29 partnerë ndërkombëtarë.