About us

Delta Pharma është një kompani farmaceutike shqiptare e fokusuar në shitjen e produkteve farmaceutike Brand, Xhenerike, Biologjike, Biosimilare, OTC, Suplemente Ushqyese dhe Pajisje Mjekësore.

Ne kemi degët tona në Shqipëri dhe Kosovë dhe operojmë gjithashtu edhe në vende të tjera të Rajonit të Ballkanit. Në tregun shqiptar, ne jemi një nga kompanitë farmaceutike më inovative, me teknologji të lartë dhe të orientuar drejt klientëve.

Jemi duke punuar çdo ditë për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh në përputhje të plotë me rregulloret e BE-së.

Historiku

Themelimi

Curri Pharma u krijua dhe solli një revolucion në shërbimin farmaceutik të asaj kohe përmes distribucionit të produkteve drejt e në farmaci.

Për herë të parë në Shqipëri, farmacitë kishin një ekip të përkushtuar për të marrë produktet në kohë reale dhe sipas nevojës drejt e në adresat e tyre.

Curri Pharma filloi të operojë në Rajonin e Veriut të Shqipërisë dhe në një kohë shumë të shkurtër u bë distributori më i rëndësishëm i këtij rajoni.

Curri Pharma filloi të operojë në Rajonin e Veriut të Shqipërisë dhe në një kohë shumë të shkurtër u bë distributori më i rëndësishëm i këtij rajoni.

Arritjet

Delta Pharma u themelua dhe filloi aktivitetin  në Tiranë.

Delta Pharma filloi të operonte si distributor sekondar dhe për herë të parë në vitin 2007 nënshkroi një marrëveshje me një kompani farmaceutike multinacionale duke filluar kështu të transformohej në atë që Delta përfaqëson sot – Kompania më e madhe farmaceutike në Shqipëri.

Partneriteti i besueshëm dhe i suksesshëm me kompanitë që kanë qenë rregullatorë të farmaceutikës në nivel global, është një mënyrë e mirë për të treguar besueshmërinë dhe seriozitetin e kompanisë sonë.

Partneriteti i besueshëm dhe i suksesshëm me kompanitë që kanë qenë rregullatorë të farmaceutikës në nivel global, është një mënyrë e mirë për të treguar besueshmërinë dhe seriozitetin e kompanisë sonë.

Sot

Delta Pharma tani është një nga kompanitë më të mëdha të farmaceutike në Shqipëri me teknologjitë dhe mënyrat më inovative të të bërit biznes.

Delta Pharma vazhdon të sjell risi, përkushtim dhe cilësinë më të mirë të produkteve dhe shërbimeve në tregun farmaceutik shqiptar.

Doni më shumë detaje? Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi nëpërmjet telefonit, email dhe kanaleve tona të rrjeteve sociale.