Bashkoju ekipit tonë

Ne kemi nisur një rrugëtim për të ndërtuar një kompani udhëheqëse rajonale. Anëtarët e ekipit tonë janë një pjesë jetike e punës që bëjmë. Ne jemi të përkushtuar për të përmbushur qëllimet tona dhe ne do t’i arrijmë ato si një ekip energjik dhe kreativ. A jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë? Ne do të donim të dëgjonim nga njerëz inteligjent, krijues dhe të talentuar. Hidhni një sy vendeve aktuale të lira të punës ose plotësoni formularin e mëposhtëm, duke na dërguar një resume tuajën dhe duke bërë një hap për të përparuar në karrierën tuaj.

[ninja_form id=4]

Doni më shumë detaje? Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi nëpërmjet telefonit, email dhe kanaleve tona të rrjeteve sociale.