Partnerë

Të gatshëm për bashkëpunim!
Ne vlerësojmë partneritetet dhe bashkëpunimet dhe ndaj jemi të përkushtuar për partneritete me kompani në mbarë botën dhe jemi të gatshëm të punojmë me ta për të siguruar suksesin e produkteve farmaceutike në Shqipëri.
Mirëpresim kontaktet nga kompanitë e interesuara për këto mundësi.

Të brendshëm

Farmacitë

Spitale Shtetërore & Private

Të jashtëm

Doni më shumë detaje? Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi nëpërmjet telefonit, email dhe kanaleve tona të rrjeteve sociale.