Marketing & Shitjet

See our Latest Posts

Marketing & Shitjet

 

Ne kemi një skuadër terreni të përbërë nga 23 përfaqësues mjekësorë të cilët mbulojnë të gjithë rajonet e Shqipërisë. Ne takojmë 1848 mjekë në 35 fusha të ndryshme terapeutike.

Veç përfaqësuesve mjekësorë, ne kemi një ekip prej 25 agjentësh shitjeje të cilët kontaktojnë dhe shesin direkt në 1.388 farmaci.

Doni më shumë detaje? Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi nëpërmjet telefonit, email dhe kanaleve tona të rrjeteve sociale.