Rreth nesh

Strategjia
e Kompanisë

Përqafoni një të ardhme të shëndetshme! Motoja jonë është një premtim për pacientët tanë, të cilin ne e arrijmë duke siguruar akses dhe autorizim për tregëtim nga partnerët tanë, për produkte farmaceutike të rangut botëror. Ne angazhohemi të ofrojmë cilësi të lartë, pasion dhe aftësi në të gjitha përpjekjet tona. Zhvillimi ynë nxitet nga ndërkombëtarizimi, maksimizimi i ciklit jetësor të produkteve thelbësore, përçimi i aksesit dhe përdorimi efektiv i disa produkteve të specializuara në të gjithë rajonin.

Menaxhimi

Ne besojmë që punonjësit tanë bëjnë dallimin midis një kompanie të mirë dhe të shkëlqyer. Ne inkurajojmë kreativitetin, imagjinatën, dedikimin dhe pasionin për punën.

Eduard Curraj

CEO & Bashkë-themelues i Delta Pharma Albania

Lindita Tema

CFO

Fatih Kefeli

Drejtor Komercial

Ewa Maria Kokot

Menaxhere Projekti

Szymon Komorowski

Drejtori Strategjik

Gerta Cara

Drejtoreshë e DRA & QA

Dorjana Avrami

Drejtoreshë Marketingu

Ilir Minga

KAM produktet Biologjike dhe Onkologjike

Rigersa Disha

Analiste Biznesi

Subscribe to our
Newsletter