Rreth nesh

Historia jonë

2002

Gjithçka nisi në 2002 në Shkodër, Rajon i Veriut të Shqipërisë, me Curri Pharma. Këtu, CEO ynë Eduart Curraj krijoi një distributor të vogël farmaceutik dhe kjo solli një revolucion në shërbimin Farmaceutik të asaj kohe përmes sektorit të shërbimit të shpërndarjes.

Në fillim të vitit 2006, aktivitetet u zgjeruan në Tiranë, ku jemi aktualisht të lokalizuar.

2006

2007

Në vitin 2007, ishte marrëveshja e parë e rëndësishme për Delta Pharma me një kompani Farmaceutike Shumëkombëshe duke nisur në këtë mënyrë transformimi në një nga kompanitë më të rëndësishme farmaceutike në Shqipëri. Vit pas viti kompania gjithashtu u larmua në konsumatorë të shëndetshëm masivë dhe në mbledhjen e mallrave.

Në vitin 2013, Delta Pharma Albania filloi zgjerimin e saj jashtë vendit duke sjellë risi dhe përvojën e saj në Kosovë, dhe synon që të lidhet në këtë mënyrë po aq shpejt dhe me vende të tjera të rajonit.

2013

2018

Në 2018-n, pas një investimi të konsiderueshëm dhe me ndihmën grupit “Schaffer”, kjo kompani vë në punë Sistemin e Menaxhimit dhe Dorëzimit të Magazinës, i cili mundëson përpunimin e shpejtë të porosive nga Quick Pick System, si dhe përpunimin e paketimin automatik me kuti të përshtatshme transporti (në përputhje me Praktikat e Ruajtjes dhe Shpërndarjes së Mirë të Barnave), duke siguruar në këtë mënyrë përgatitjen e shpejtë të porosive, sigurinë dhe gjurmimin e tyre në çdo kohë, deri në mbërritjen tek klienti.

Në vitin 2019, në një lëvizje strategjike, Delta Pharma fitoi shumicën e aksioneve të distributorit më të vjetër në Shqipëri, një partner historik i një kompanie Farmaceutike Shumëkombëshe në vendin tonë. 2019 ishte një vit i rëndësishëm gjithashtu për zgjerimin tonë në rajon duke u pozicionuar dhe në Bosnje Hercegovina.

2019

2020

2020 Delta Pharma hyri në Tregun e Maqedonisë së Veriut duke ofruar mbështetje rregullatore dhe QA përmes kësaj lidhjeje/bashkëpunimi.

Today

Subscribe to our
Newsletter