"Të qënurit së bashku është fillimi, të qëndruarit së bashku është progres\zhvillim dhe të punuarit së bashku është një sukses."

Në Delta Pharma, ne jemi krenar dhe të nderuar që bashkëpunojmë me 30+ partnerë ndërkombëtarë. Faleminderit që i besoni kompanisë sonë dhe mbështeteni në njohuritë dhe përvojën tonë në biznesin farmaceutik.

PARTNERËT

Kompani farmaceutike

Institucione të Kujdesit Shëndetësor

Delta Pharma mbulon territoret e Shqipërisë, Kosovës, Bosnjë Hercegovinës dhe Maqedonisë së Veriut. Ne kemi një ekip të specializuar që punon për Produktet Spitalore duke pasur një bashkëpunim të ngushtë me sektorin publik shëndetësor në Tiranë dhe qytete të tjera kryesore. Sektori privat është një palë interesi shumë e rëndësishme e Delta Pharma bazuar në bashkëpunimin e vazhdueshëm dhe partneritetin e fortë.

- Farmaci

- Spitale & Klinika Private

Abonohu për
lajmërimet tona