Distribucioni

See our Latest Posts

Distribucioni

 

Delta Pharma-AL siguron magazinimin dhe distribucionin e produkteve farmaceutike në të gjithë Shqipërinë, dhe kujdeset që këto produkte të arrijnë shpejtë, në mënyrë të sigurt dhe në kushte të përshtatshme në farmaci.

Cilësia e produkteve është qëllimi ynë kryesor dhe për këtë arsye ne kemi ndërtuar një magazinë dhe një zinxhir distribucioni bazuar në standardet aktuale të Praktikës së Mirë të Magazinimit dhe Shpërndarjes, kualifikuar nga Kompani Ndërkombëtare të Çertifikuara.

Kushtet e magazinimit të kompanisë tonë dhe zinxhirit të transportit monitorohen nga një sistem i monitorimit të temperaturës dhe lagështisë, plotësisht i kualifikuar dhe në përputhje me rregulloret e GDP/GSP.

Jo vetëm që jemi të përkushtuar për të siguruar cilësinë e produkteve, por gjithashtu edhe cilësinë e shërbimit ndaj klientëve tanë.

Doni më shumë detaje? Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi nëpërmjet telefonit, email dhe kanaleve tona të rrjeteve sociale.