Szymon Komorowski

Drejtori Strategjik


Szymon është një ekspert në shkencat e jetës dhe në farmaceutikë, me një performancë të lartë në zhvillimet strategjike, M&A, përmirësimet komerciale, marketingun në shumë drejtime, RWE, rrugëtimin e pacientit dhe politikat e kujdesit shëndetësor.
Ai është përgjegjës i Zhvillimit të Biznesit, si konsulent dhe planifikues strategjik në sektorin farmaceutik me fokus në Eksplorimin/Mbikqyrjen e drejtimeve të reja. Me një

MA në Menaxhim dhe një eksperiencë të gjatë në sektorin farmaceutik, ne jemi të sigurt që ai do të sjellë inovacion dhe ide të reja në biznes.

Eduard Curraj

CEO & Bashkë-themelues i Delta Pharma Albania

Lindita Tema

CFO

Fatih Kefeli

Drejtor Komercial

Ewa Maria Kokot

Menaxhere Projekti

Szymon Komorowski

Drejtori Strategjik

Gerta Cara

Drejtoreshë e DRA & QA

Dorjana Avrami

Drejtoreshë Marketingu

Ilir Minga

KAM produktet Biologjike dhe Onkologjike

Rigersa Disha

Analiste Biznesi